Hoe milieuvriendelijk of milieuonvriendelijk is staal als grondstof voor uw masten en andere draag- en ondersteuningsconstructies?

Uit diverse onafhankelijke (wetenschappelijke) rapportages en milieutools blijkt dat staal in relatie tot milieu-impact de meest gunstige grondstof is voor de productie van masten en andere draag- en ondersteuningsconstructies. Deze genoemde rapportages en milieutools zijn opgesteld door of namens wegbeheerders en/of onafhankelijke instanties.

Drie mastproducenten hebben de resultaten van deze afzonderlijke rapportages en milieutools gebundeld in een publicatie. Deze publicatie is via de website www.duurzaamstaal.eu kostenloos te downloaden. De informatie uit deze publicatie kan belangrijk zijn voor een ieder die zich bezighoudt met het inkopen of verwerken van masten en/of andere draag- en ondersteuningsconstructies. Daarnaast is de inhoud van deze publicatie belangrijk voor een ieder, die zich bezighoudt met het opstellen van materiaalspecificaties binnen het werkveld van grond-, weg- en waterbouw.

Nadat u uw e-mailadres in het onderstaande veld heeft ingevuld, wordt de publicatie
volledig automatisch per e-mail naar u verzonden.

E-mailadres